amerikattenelsa.blogg.se

Hänger du här ofta eller?

Post från apotek-arne??

Publicerad 2013-10-18 23:34:23 i Allmänt,

Alltså kan helgen börja bättre än på detta vis??? PAKET FRÅN SVERIGE!!! DÖÖÖÖR!!! 
Förväntade mig typ lite Ahlgrens bilar och Marabou och sånt, men öppnar sedan paketet och vad hittar jag om inte APOTEK-ARNES JULMUST???? DOG TYP!! Även beasås (nej, beasås finns inte i Amerikatt. Fråga mig inte varför. Påtal om det äter amerikaner knappt sås till maten överhuvudtaget.) Och ni hur gott det var med en svensk gammal hederlig knäckemacka??. Kan leva länge på den!!
Sorry, för rörigt inlägg, (och sjukt dålig uppdatering...) men ska iväg om någon minut. Har hänt ganska mycket sen jag uppdaterade sist, hehe men får ta det nån annan gång. Förhoppningsvis imorgon. OCH TACK FÖR PAKETET!!! BLEV SÅÅÅ GLAD!!! 
 
TACO HEJ!
 
 
 
 
 

Gig 'em!

Publicerad 2013-10-05 21:43:53 i Allmänt,

Nu blir jag nästan lite rädd för mig själv när jag direkt efter publicerat förgående inlägg sätter mig och påbörjar nästa. VAD HÄNDER MED MITT LIV????
 
Det ärliga svaret är väl att jag inte har så mycket för mig för tillfället. Eller skypade med familjen i cirka sådär två timmar, vilket var mycket trevligt. Under dessa två timmar droppade det in lite olika släktingar att prata med bla annat farmor, farbror, Mats, kusin. MIn fiskenörd till far kom även hem med 8 gäddor, GRATTIS PAPSKI!!! 
 
Måste bara slänga in denna bild från i somras när vi var och fiskade i Norgelandet. 12kg hälleflundra och en stolt papski.
FICK FAKTISKT OCKSÅ NAPP!!!! DETTA VAR NÅGRA AV ALLA!!!
Vet att det inte finns bevis, men Amerikatten talar alltid sanning. Kolla, sitter liksom med i båten, vem skulle annars dragit upp fyra sikar i ett kast???
 
Ne, nu ska detta inte bli ett inlägg när jag skryter om min fiskelycka... Åter till VÄRMEN och Amerikatt. (Nämnde jag förresten att det varit 30 grader de senaste dagarna? Nej, förmodlgen inte. Hörde dock att det varit 0-gradigt i Sverigeland hahah)
 
Ikväll ska jag på min första amerikanska barbecue. Med massa aggies. Gig 'em. Whoop. 
 
Och för er som inte förstår Texas A&M språk (dvs alla amerikattens läsare) så kommer här en liten översättning: Aggies är alltså människor som pluggat på Texas A&M University. Gig 'em är typ deras "tecken". Vad jag fattar den som en vanlig tumme upp. Min värdmamma pluggade alltså på detta universitet och använder massa Aggies termer hela tiden. Hittade en hel Wikipedia sida med dessa termer. Lite komiskt sådär. Och somsagt, allt som har med college att göra är en BIG DEAL här. 
 
Varje oktober anordnas en "aggie barbecue" här i närheten och det är alltså dit vi ska.
 

Happy fall, y'all!

Publicerad 2013-10-05 21:08:11 i Allmänt, USA,

Hej alla fans! Uppdatering två dagar i rad ojoj, ser ni i syne tänker ni nu?  Men nej, det är 100% verklighet.
 
Haha, allafall natten spenderades hos grandma och grandpa (även om de bor cirka 10min härifrån). De behandlar mig verkligen som sitt eget barnbarn, haha älskar det. Sovmorgon fick jag dock inte, klockan 8 serverades det våffelfrulle. Tryckte i mig två våfflor med maple syrup. (Ska även noteras att våfflorna är 3x så tjocka som de hemma.) Klarade mig ganska länge på det om man säger så. 
 
Sedan bar det av till en pumpaodling för att införskaffa oss varsin pumpa till halloween. 
Fanns alla storlekar, former, färger på pumporna. Valde den konstigaste jag kunde hitta, förvånade? Har dock ingen bild på den, snyft :( får lägga upp en bild när den är carvad (hej svengelska, hur säger man ens på svenska? Utskärd? Lol, nej, skuren. Utskuren) Anywaayy, här poserar Amerikatten bland alla pumor. 
Fråga inte varför jag står så underligt. Har ingen aning. Har väl blivit hjärntvättad av trigonometrin och av denna anledning skapade en triangel mellan mina fötter. Eller något i den stilen. 
 
I
 
 
 

smiling is so weird like you stretch your eating hole to show happiness

Publicerad 2013-10-04 23:58:18 i Allmänt,

Hola amigos! Detta är min sjätte fredag i staterna. Tycker nästan tiden går lite för fort.
Allafall, vaknade imorse med ett bra humör pga ett sms från mor som sa att ett paket med godis är påväg hit! #HAPPYFACE 
 
Vad har hänt annars denna vecka då? Jo, har varit på bio med vänner. Det regnade två köttbullar.
Trodde Sverige hade översatt titeln direkt från engelska så sa till värdbror min att jag skulle se "it's raining meatballs" och han kollade lite konstigt på mig och frågade om jag menade "Cloudy with a chance of meatballs". Och så var ju fallet. Här har ni trailern!
 Kan inte kalla mig ett äkta fan, för har inte sett första filmen. Men är allfall ett stort fan av denna film! Fett värd att se, sjukt rolig!
funny gifs theres a leak in the boat photo
Har även gått med i skolans guitar club. Vi träffas varje onsdag, spelar gura och äter gratis godis, Hur nirr liksom?
 
Nu ropar familjen på mig för vi ska till grandma o grandpa, så måste avsluta lite snabbt. Snyft. Allafall,
 
 

Om

Min profilbild

Elsa Lindgren

¡Hola amigos! Välkomna till min Amerikattblogg. Här kan ni stalka mig och mitt liv som utbytis på andra sidan Atlanten. Närmare bestämt i Durham, North Carolina. Taco hej! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela